Tovább olvasom

Leland Chee - Pablo Hidalgo - Matt Martin

Star Wars – Évről évre

starsBetöltés...

 

Fordította: Bus András
Megjelenés dátuma: 2017-04-17
Terjedelem: 368 oldal

 

Súly: 2238 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9786155541261
9 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ismerd meg a Star Wars 40 éves mítoszának történetét, a filmek, játékok, könyvek és sorozatok megalkotásának kulisszatitkait!

A Lucasfilm, valamint neves Star Wars-szakértők közreműködésével készült Évről évre egyedülálló időutazásra invitál, amelynek során minden apró részlet feltárul előttünk a világ legnagyobb hatású filmsorozatáról. A jelenetfotókkal, relikviákkal, filmplakátokkal, képregényrészletekkel illusztrált album kronologikusan haladva tárja fel a Star Wars-saga történetét az Egy új reménytől a Zsivány Egyes bemutatásáig; George Lucas korai ötleteinek kidolgozásától a Lucasfilm eladásáig; a Star Wars: Lázadók első látványterveinek elkészülésétől a sorozat legutóbbi epizódjának megalkotásáig; az első regények megjelenésétől az új Star Wars-élményparkok átadásáig. Mindeközben pedig évről évre tanúi lehetünk annak, ahogy a történelmünk visszatükröződik a messzi-messzi galaxis világában.

A Star Wars 40. jubileumának alkalmából megjelenő képes krónika impozáns és különleges ajándék minden rajongó számára.

„Tengernyi - vagy inkább óceánnyi - időrendbe szedett információ bukkan elő a lapokon, elképesztő mennyiségű képanyaggal illusztrálva. De ez a lehengerlő információmennyiség éppen olyan adagokban van kimérve, hogy az olvasók könnyen be tudják fogadni, és a könyv éppen ezért letehetetlen. Minden oldalon találunk valami különlegeset, és közben egy olyan izgalmas eseménysor bontakozik ki előttünk, hogy automatikus késztetést érzünk rá, hogy továbbhaladjunk az időben.”

Barta Zoltán, starwarsklub.hu

A szerkesztő ajánlja