Nincs borító feltöltve ehhez a könyvhöz. :-(

Tovább olvasom

A bátorság próbája


starsBetöltés...

 

Fordította: Földi Bence
Megjelenés dátuma: 2022-10-24

 

ISBN: 9789634378389
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

– Evakuálni kell a hajót.
– Mi történik? – kérdezte követelőző hangon Weft nagykövet, pániktól kidülledő szemekkel.
– Azt hiszem, valami eltalálta az Örök Szárnyat. Talán egy hiperűrből kiszakadó törmelék – mondta Douglas. Kinyújtotta a kezét a kijárati ajtó felé, amely bezárult, amikor a válaszfal nem tudott becsukódni. Megérintette az ajtó melletti vészkioldót, de semmi sem történt. Végül előkapta a fénykardját, és lesújtott az ajtóra, majd az Erő segítségével kilökte annak darabjait a folyosóra.
– Indulnunk kell – mondta Douglas. – Vern, mutasd az utat!

A klónok háborúja, a Birodalom és az Első Rend előtt a jedik fényt visznek a galaxis minden szegletébe.

Vernestra Rwoh már tizenöt évesen jedi lovaggá vált, de az első küldetése inkább tűnik bébiszitterkedésnek. Egy önjelölt feltalálógyerekre, Avon Starrosra kell vigyáznia egy luxushajó fedélzetén, amely a csodálatos Csillagfény Jelzőállomás felé tart.
A békésnek induló utazás hamarosan sorsfordító katasztrófává válik, amikor rejtélyes robbanások rázzák meg a hajót. Egy kis csapat – Avon, J–6 nevű droidja, Vernestra, Imri, a jedi padavan és Honesty, egy diplomata fia – még épp időben elmenekül egy űrsiklóval, ám a kommunikációs műszerek nem működnek, és készleteik is fogytán vannak. Egy közeli holdon lelnek menedékre, ahol számtalan ismeretlen veszély leselkedik rájuk…

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerkesztő ajánlja