Tovább olvasom

Jeffrey Brown

Jedi Akadémia 2. – A padavan visszatér

starsBetöltés...

 

Fordította: Horváth M. Zsanett
Megjelenés dátuma: 2017-04-27
Terjedelem: 176 oldal

 

Súly: 366 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789638115195
2 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

„A Jedi Akadémia végső soron ugyanattól jó, amitől a Darth Vader és fia volt, hogy a sok star warsos külsőségen átsüt a személyes hitelesség, hogynemondjam a hideg űrön a lélek melege. Ezért szerettük annyira olvasni hatéves, első osztályba járó csemetémmel, és emiatt várjuk mind a ketten izgatottan a folytatásokat.” Varró Dániel

„Azt hittem, a második évem a Jedi Akadémián simán fog telni, és így is volt… eleinte. Építettem egy szuper robotot, tanulmányútra mentem egy jeges bolygóra, és messzire elkerültem Gammy galaktikus kajáját. Aztán minden összekuszálódott! A pilótaképzés sokkal nehezebb volt, mint vártam, a legjobb barátaim hanyagolni kezdtek, és az osztály zsarnokai megpróbáltak átcsábítani a sötét oldalra – ami egész jó mókának tűnt! És én még azt hittem, hogy az általános iskola volt nehéz…”

A Jedi Akadémia-sorozat folytatása az előző részhez hasonlóan képregények, naplóbejegyzések, levelek, rajzok és újságkivágások segítségével idézi fel a sulis lét minden vicces és kínos pillanatát.

A szerző a Vader kicsi hercegnője, a Darth Vader és barátai és a Jó éjt, Darth Vader! című könyvekből jól ismert Jeffrey Brown-stílussal ezúttal is gondoskodik a felnőttek és gyerekek önfeledt szórakozásáról.

Szóval azt hittem, hogy hülyeség, amit Kitmama próbált mondani arról, hogy nem a győzelem a fontos, de lehet, hogy igaza volt. Nem tudom, honnan tudnak ilyen sokat ezek a tanárok, kivéve Yoda mestert. Ha hatszáz éves lennék, én is MINDENT tudnék.

Roan

A szerkesztő ajánlja