Tovább olvasom

Hidalgo, Pablo

Skywalker kora – Képes útmutató


starsBetöltés...

 

Fordította: Habony Gábor
Megjelenés dátuma: 2019-12-20
Terjedelem: 200 oldal

 

Méret: 252 x 301 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634374343
6 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A Skywalker kora nemcsak a messzi-messzi galaxis legújabb trilógiájának utolsó darabja, hanem a Skywalkerek generációkon átívelő történetének zárófilmje is. Ez, a neves Star Wars-szaktekintély, Pablo Hidalgo által jegyzett kézikönyv eddig nem látott bolygókra repíti az olvasót, bemutatja az Ellenállás és az Első Rend haderejét és legfőbb képviselőit, emellett bepillantást is nyújt Poe, Finn, Rey, Kylo Ren és a legújabb szereplők történetébe.

A Star Wars: Skywalker kora – Képes útmutató a legújabb film eseményeinek és a trilógia VII. és VIII. részének cselekményeinek áttekintése mellett Kemp Remillard öt különleges járműkeresztmetszetét is tartalmazza.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Pablo Hidalgo
Star Wars – Propaganda – A meggyőzés gépezete

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Hidalgo, Pablo

Pablo Hidalgo rajongóként kezdett érdeklődni a Star Wars világa iránt. 1995-ben részt vett a West End Games által kiadott Star Wars-szerepjáték megalkotásában, később egy rajongói enciklopédiát készített többedmagával, majd a Lucasfilm online tartalomfejlesztői csapatában dolgozott, jelenleg pedig a cég Story Groupjában dolgozik. Történetfejlesztőként és -mesélőként számos filmen, animációs sorozaton, könyvön és képregényen dolgozott.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja