Toplista

1.

20%
Skywalker kora – Galaktikus kalauz

starsBetöltés...
A Skywalker kora nemcsak a messzi-messzi galaxis legújabb trilógiájának utolsó darabja, hanem a Skywalkerek történetének zárófilmje is. Ebből a képes kalauzból megtudhatod, mi történt kedvenc hőseiddel, megismerheted a sötét oldal félelmetes harcosait és ellátogathatsz a galaxis eddig ismeretlen bolygóira is. Mire vársz? Harcolj a galaxis szabadságáért!

Eredeti ár: 3299 Ft

2.

20%
Pablo Hidalgo
Skywalker kora – Képes útmutató

starsBetöltés...
A Skywalker kora nemcsak a messzi-messzi galaxis legújabb trilógiájának utolsó darabja, hanem a Skywalkerek generációkon átívelő történetének zárófilmje is. Ez, a neves Star Wars-szaktekintély, Pablo Hidalgo által jegyzett kézikönyv eddig nem látott bolygókra repíti az olvasót, bemutatja az Ellenállás és az Első Rend haderejét és legfőbb képviselőit, emellett bepillantást is...

Eredeti ár: 6999 Ft

3.

20%
Ivan Pachon
Matricás mókafüzet: Star Wars

starsBetöltés...
Csatlakozz Luke Skywalker, Han Solo, Leia hercegnő és barátai csillagközi utazásához! Ez a szuper matricás könyv szórakoztató és egyszerű feladatokkal van tele. A matricákat többször is felhasználhatod, ezért ha megoldottad a feladatokat, találj ki magadnak új játékokat!  

Eredeti ár: 999 Ft

4.

20%
Star Wars – Galaktikus Kalandok (Mesegyűjtemény)

starsBetöltés...
Indulj új kalandra ezzel a Star Wars-mesegyűjteménnyel, amely a Baljós árnyaktól Az utolsó jedikig tizennyolc összegyűjtött, eddig ismeretlen történettel mutatja be a messzi-messzi galaxis sokszínű világát!

Eredeti ár: 4999 Ft

5.

20%
Christian Blauvelt
Hogyan ne légy ewokeledel

starsBetöltés...
Felrobbanó szuperfegyverek, sithek, mérgező ételek és mérges lények… A Star Wars világában rengeteg veszély leselkedik rád. Tudod, mit kell tenned, ha elfognak a rohamosztagosok? És ha lekapcsol egy fejvadász, esetleg elfog pár ellenséges buckalakó? Túlélnéd a kesseli fűszerbányákat? Nem? Sejtettük, ezért összeszedtünk pár könnyen alkalmazható tippet a menedéképítés mikéntjétől a...

Eredeti ár: 2499 Ft

6.

20%
Star Wars – A sors erői: Az igazság harcosai

starsBetöltés...
A Star Wars világában megannyi hős harcol a jó ügyért. Némelyik pilóta, más a népe vezetőjeként áll ki az elesettekért, és van, aki fénykarddal vagy festékszóróval tesz igazságot. Ismerd meg a Star Wars: A sors erői szereplőit: a bátor nőket, akiktől jobb hely lett a galaxis!

Eredeti ár: 799 Ft

7.

20%
Star Wars: Ellenállás – Repülj a pilótákkal!

starsBetöltés...
Kaz, az Új Köztársaság pilótája, de miután megismerkedik Poe Dameronnal, az Ellenállás szolgálatába áll: információkat gyűjt a szervezet számára az Első Rendről. Veszélyes küldetése egy töltőállomásra vezeti, ahová BB–8 is elkíséri. Tarts vele, és ismerd meg a Star Wars: Ellenállás menő pilótáit, kalózait és kémjeit!

Eredeti ár: 799 Ft

8.

20%
Scott Cavan
Star Wars – Dönts és lapozz! – Obi-Wan és Anakin küldetése

starsBetöltés...
Kaland, játék, kockázat a messzi-messzi galaxisban! Mentsd meg Yodát! A fogságba ejtett mestert Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker igyekszik kiszabadítani, amikor hirtelen a semmiből… Csak rajtad áll, mi lesz a történet vége! Segíts a jediknek megküzdeni a csatadroidok és a titokzatos martalócok csapatával, hogy sikerrel zárják a küldetést. Ez a...

Eredeti ár: 2499 Ft

9.

20%
Harmos Noémi (Szerk.)
Star Wars – Fajok enciklopédiája – Útmutató a galaxis élőlényeihez
starsBetöltés...
Vukik, wampák, bithek és banthák – ebben az enciklopédiában mindent megtalálsz, amit tudni érdemes a Star Wars univerzumának megannyi élőlényéről. Tudj meg mindent a kultúrájukról, a történelmükről és az egyes példányok legendás tetteiről.

Eredeti ár: 4999 Ft

10.

20%
Thibaud Villanova
Star Wars – Kantin – 40 recept a messzi-messzi galaxisból
starsBetöltés...
Fedezd fel a galaxis ízeit a Tatuinon és a Takodanán át a Bespintől egészen a Jakkuig! Ebben a szakácskönyvben 40 receptet találsz, amelyeket a messzi-messzi galaxis különleges bolygói és rettenthetetlen hősei inspiráltak. Készítsd el a tatuini kéktejturmixot, a bespini felhőfelfújtat, a nabooi édességet, a tavi tortácskát, de ne hagyd ki...

Eredeti ár: 6999 Ft