Tovább olvasom

Star Wars – Galaktikus atlasz

starsBetöltés...

 

Fordította: Nagy Gergely
Megjelenés dátuma: 2017-04-24
Terjedelem: 77 oldal

 

Súly: 1030 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9786155633256
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Fedezd fel a messzi-messzi galaxis összes legendás helyszínét ebben a különleges kiállítású atlaszban! Tim McDonagh gyönyörű, színpompás illusztrációi segítségével végigkövetheted a Star Wars világának legemlékezetesebb eseményeit, harcait, elmerülhetsz az univerzum csodás tájaiban és csillagrendszereiben, és újra találkozhatsz a legfontosabb, legizgalmasabb szereplőkkel.

A könyvben található ősi, kézzel rajzolt térképek a Graf Levéltár Shadow Stack gyűjteményéből előbányászott kincsei, melyek a levéltár vezetőjének elmélete szerint a nagy ithoriai művész, Gammit Chond alkotásai. Bár ő maga sosem utazott messzi földekre, ámulattal telve hallgatta az utazók kalandjait és felfedezéseit, melyeknek történeteit megannyi munkájába beépítette. Miközben az atlasz tartalmának nagy része bizonyított tényeken alapul, belekerült néhány felfedező fabrikálta történet is, ám éppen ez teszi igazán különleges történelmi kordokumentummá.

Az atlaszban emellett egy hasznos időrendi összefoglalót is találunk, mely a klónok háborújától a Lázadók Szövetségén át a legfrissebb eseményekig bemutatja a galaxis fontos történéseit.

Az atlaszban a Zsivány Egyes történetében szerepet játszó legfontosabb helyszínek is megtalálhatók.

A térképek, csillagrajzok, szereplői leírások tucatjait felvonultató gyönyörű atlasz tökéletes kalauz minden korosztály számára.

Nem ajánlatos Chond Tatuin-térképére hagyatkozva átvágni a Jundland-sivatagon. A művész inkább e furcsa világok hangulatára, no meg a hozzájuk fűződő, sokszor az egész galaxisra kiható eseményekre koncentrál.

A szerkesztő ajánlja